​Політика захисту
персональних даних

ПРОКРУТИТЕ ВНИЗ

Інформація, надана вами, є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених чинним законодавством України.

  • ми запитуємо ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях «ІНТЕР» тощо.
  • ваші персональні дані обробляються «ІНТЕР» виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов’язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються і використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між вами і «ІНТЕР». Усі правовідносини, пов’язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

Ви висловлюєте згоду на обробку ваших персональних даних в такий спосіб:

  • при здійсненні (підтвердженні) вами замовлення на Сайті www.inter.dn.ua;
  • при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на Сайті www.inter.dn.ua;
  • за участю в рекламних активностях «ІНТЕР» відповідно до правил проведення таких заходів.

Такий перелік порядку надання згоди на обробку ваших персональних даних не є вичерпним і узгоджується «ІНТЕР» і клієнтом (споживачем) і / або доводиться до відома клієнта (споживача).

«ІНТЕР» гарантує, що персональні дані будуть зберігатися і оброблятися у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

«ІНТЕР» використовує всі необхідні cookies, щоб забезпечити вам надання максимально повної інформації про нас і наших можливостях, щоб ви отримали кращий досвід на нашому Сайті. Якщо ви продовжуєте користуватися нашим Сайтом, це означає вашу згоду на використання нами cookies і отримання вами всіх файлів cookie, і нашу можливість відправляти вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції.

Якщо у вас виникли питання по конфіденційності, зв’яжіться з нами написавши за адресою bud@inter.krm.net.ua